Editing a post

Domski

Well-known Member
Joined
Jan 18, 2005
Messages
7,292
It does seem to be an issue with Chrome as I just posted an answer to a thread where all the VBA ended up showing on one line. I then did a test post in IE and it showed up fine. At least I'm able to edit them now so as they look okay but don't fancy having to do that with more than a couple of lines of code.

Dom
 

Some videos you may like

taurean

Well-known Member
Joined
Jun 17, 2011
Messages
2,179
Office Version
  1. 365
  2. 2016
Platform
  1. Windows
Thanks. (I've had that happen to me often at Ozgrid when I copy and paste a previous code entry if I don't pass it through the VBE in between, so though it might be the same issue)

Also happens on Firefox. It'd take borders along with it. So I started "scrubbing" my code on NotePad before posting here! Looks like Text Editors / VBE removes "formatting" noise.
 

Domski

Well-known Member
Joined
Jan 18, 2005
Messages
7,292
Still having this problem. Copying code from VBE to posts and entering any other text directly.

Dom
 

Domski

Well-known Member
Joined
Jan 18, 2005
Messages
7,292
Still having this problem. Does anyone know if it's due to the forum upgrade or something gone srewy at my end?

Dom
 

RoryA

MrExcel MVP, Moderator
Joined
May 2, 2008
Messages
36,439
Office Version
  1. 365
  2. 2019
  3. 2016
  4. 2010
Platform
  1. Windows
  2. MacOS
I'm using Chrome and haven't had the issue here. Doesn't necessarily mean it's a problem your end though - might just be a specific set of circumstances required.
 

Watch MrExcel Video

Forum statistics

Threads
1,127,201
Messages
5,623,341
Members
415,968
Latest member
Chabal74

We've detected that you are using an adblocker.

We have a great community of people providing Excel help here, but the hosting costs are enormous. You can help keep this site running by allowing ads on MrExcel.com.
Allow Ads at MrExcel

Which adblocker are you using?

Disable AdBlock

Follow these easy steps to disable AdBlock

1)Click on the icon in the browser’s toolbar.
2)Click on the icon in the browser’s toolbar.
2)Click on the "Pause on this site" option.
Go back

Disable AdBlock Plus

Follow these easy steps to disable AdBlock Plus

1)Click on the icon in the browser’s toolbar.
2)Click on the toggle to disable it for "mrexcel.com".
Go back

Disable uBlock Origin

Follow these easy steps to disable uBlock Origin

1)Click on the icon in the browser’s toolbar.
2)Click on the "Power" button.
3)Click on the "Refresh" button.
Go back

Disable uBlock

Follow these easy steps to disable uBlock

1)Click on the icon in the browser’s toolbar.
2)Click on the "Power" button.
3)Click on the "Refresh" button.
Go back
Top