how to make formula sign

help needed yes please

Board Regular
Joined
Apr 19, 2018
Messages
54
Frank here. I have a formula = then a symbol which is not a dollar or an S but looks like it. How can I make my keyboard make such a sign and what does it do and mean? Anyone help? thanks
 

jtakw

Well-known Member
Joined
Jun 29, 2014
Messages
5,146
Hi,

It would help if we know what you're talking about, at least show us a picture of what it looks like.....
 

wideboydixon

Well-known Member
Joined
Jun 2, 2016
Messages
3,401
Say that's in A1, put the following in another cell:

Code:
=UNICODE(MID(FORMULATEXT(A1),2,1))
Change A1 as necessary. The cell will display the Unicode code point of the character. What is it?

WBD
 
Last edited:

help needed yes please

Board Regular
Joined
Apr 19, 2018
Messages
54
Frank , Thanks AhoyNc. As mentioned it would be helpful to have shown you the symbol. That's the problem how when I cant find it or know what it is called? Anyway you got it. Well done.:)I looked at both sites you indicated and discovered how to make the symbol and what it does. The example showed that if you press f4 it places it locking the columns,and if you hit f4 again it places it again locking the rows also. My program does not do that does not give locking rows ability, so is f4 the only way to get that. Thanks for your help there
 

jtakw

Well-known Member
Joined
Jun 29, 2014
Messages
5,146
Frank here. I have a formula = then a symbol which is not a dollar or an S but looks like it. How can I make my keyboard make such a sign and what does it do and mean? Anyone help? thanks
Frank , Thanks AhoyNc. As mentioned it would be helpful to have shown you the symbol. That's the problem how when I cant find it or know what it is called? Anyway you got it. Well done.:)I looked at both sites you indicated and discovered how to make the symbol and what it does. The example showed that if you press f4 it places it locking the columns,and if you hit f4 again it places it again locking the rows also. My program does not do that does not give locking rows ability, so is f4 the only way to get that. Thanks for your help there
Really, OK.
 
Last edited:

AhoyNC

Well-known Member
Joined
Oct 10, 2011
Messages
4,344
Office Version
365
Platform
Windows
Along with F4 you can also just type the dollar sign ($) in front of the column, row or both in the formula. Not sure what you mean by your program won't allow locking of rows.
A$1 should lock row 1 in this case.
 

help needed yes please

Board Regular
Joined
Apr 19, 2018
Messages
54
Frank: Thank you everyone, when one understands it is always easy. At other times your patience and help is like gold, thank you all.
 

Forum statistics

Threads
1,082,336
Messages
5,364,701
Members
400,811
Latest member
MSBINinja

Some videos you may like

This Week's Hot Topics

  • populate from drop list with multiple tables
    Hi All, i have a drop list that displays data, what i want is when i select one of those from the list to populate text from different tables on...
  • Find list of words from sheet2 in sheet1 before a comma and extract text vba
    Hi Friends, Trying to find the solution on my task. But did not find suitable one to the need. Here is my query and sample file with details...
  • Dynamic Formula entry - VBA code sought
    Hello, really hope one of you experts can help with this - i've spent hours on this and getting no-where. .I have a set of data (more rows than...
  • Listbox Header
    Have a named range called "AccidentsHeader" Within my code I have: [CODE]Private Sub CommandButton1_Click() ListBox1.RowSource =...
  • Complex Heat Map using conditional formatting
    Good day excel world. I have a concern. Below link have a list of countries that carries each country unique data. [URL...
  • Conditional formatting
    Hi good morning, hope you can help me please, I have cells P4:P54 and if this cell is equal to 1 then i want row O to say "Fully Utilised" and to...
Top