how to post examples in mac

etaf

Well-known Member
Joined
Oct 24, 2012
Messages
3,383
how to post examples using excel 365 for mac
jeanie doesn't seem to have an add-in that i can work
 

etaf

Well-known Member
Joined
Oct 24, 2012
Messages
3,383
added in - how do i use them
see the icons - tried copy range - nothing happened
 

Fluff

MrExcel MVP, Moderator
Joined
Jun 12, 2014
Messages
30,554
Office Version
365
Platform
Windows
Select the range you want to copy, then click one of the first 5 icons depending on what you want to show formula wise
 

Fluff

MrExcel MVP, Moderator
Joined
Jun 12, 2014
Messages
30,554
Office Version
365
Platform
Windows
I get the same thing, but if I then edit the post, remove the table & paste it back in, it seems to work.

I normally use MrExcelHtmlMaker, but not sure that works on a Mac
 

RoryA

MrExcel MVP, Moderator
Joined
May 2, 2008
Messages
34,188
Office Version
365, 2019, 2016, 2010
Platform
Windows, MacOS
Which version of macOS and which build of Excel are you on?
 

RoryA

MrExcel MVP, Moderator
Joined
May 2, 2008
Messages
34,188
Office Version
365, 2019, 2016, 2010
Platform
Windows, MacOS
Would have been easier to type that, no? ;)

Which os version?
 
Last edited:

Forum statistics

Threads
1,078,486
Messages
5,340,618
Members
399,387
Latest member
amrita34

Some videos you may like

This Week's Hot Topics

  • Problem with Radio Button's format control
    I am creating an employee evaluation template (a sample is below) Column A is the category Column B, C D, E and F will be ratings (unacceptable...
  • Last Display on userform to a Listbox
    [CODE=vba] lstdisplay.ColumnCount = 15 lstdisplay.RowSource = "A1:O600000" [/CODE] So when i do this it Displays everything on the sheet i am...
  • Rename and move files to a new location
    Dear all, I have an excel file with the following information. The actual file name is at column A but i want to rename it using the following...
  • Help with True/False Formula
    Hello! Am stumped how to fix this formula, in which my result returns 'True', but it should return False. =IF(AG2=True...
  • Clear extra characters from a provided range of cells
    Dear All, I have following code which gives me desired output to remove extra characters from a provided range. But it takes too much time when...
  • Help with Current and highest streaks
    Hi there, I've just joined the forum and this is my first post. I've already spent quite a bit of time searching the net and this forum for a...
Top