Simple Relationships Question

reaktorblue

Board Regular
Joined
Aug 8, 2007
Messages
76
This is probably the dumbest question ever however, after 2 days of searching via the web, I haven't found an answer and I'm probably just doing this wrong. When creating a relationship in my database, if I double click it to view the details, it says its a one to many relationship.

The problem is, the line that connects the two tables does not have a 1 and ∞ sign on it. It's just a plain black line. Is this a setting or something? Am I doing something wrong?
 

Some videos you may like

Excel Facts

Highlight Duplicates
Home, Conditional Formatting, Highlight Cells, Duplicate records, OK to add pink formatting to any duplicates in selected range.

reaktorblue

Board Regular
Joined
Aug 8, 2007
Messages
76
Michael,

Thank you for the link. I actually found out what I was doing wrong. It was different data types (text/autonumber). I don't know how I missed something that trivial but I guess it couldn't have been that trivial to me to begin with. Once I made the data types the same, the relationship updated properly.

Thank you again for the link and for pointing out that this is an Excel forum. I already know this, which is why I ask my Excel questions in the Excel portion of these forums. If Access related content does not belong in Questions -> Microsoft Access, would you be so kind as to help me to understand what kind of questions do in fact belong here?
 
Last edited:

Michael M

Well-known Member
Joined
Oct 27, 2005
Messages
18,971
Office Version
2013
Platform
Windows
My apologies, there must have been a problem with the thread as I read it in EXcel questions...:confused:
Maybe I shouldn't have had that extra beer after golf....or maybe should have had one more ...!!!
 

Watch MrExcel Video

Forum statistics

Threads
1,102,542
Messages
5,487,474
Members
407,603
Latest member
jortronm

This Week's Hot Topics

Top