Error Checking in Excel
Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 6 of 6

Thread: Displaying excel data in pop up window???

  1. #1
    Board Regular
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Ireland
    Posts
    107
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Im pretty much a beginner at vba and that. just wonderin ive figurd out how to change values in different tables, sheets etc but if i want to generate a report in a pop up window to display certain columns from the workbook how would this be achieved? Cheers

    _________________
    [Brian]

    [ This Message was edited by: eddd82 on 2002-04-26 02:34 ]

  2. #2
    Board Regular
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Ireland
    Posts
    107
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Anyone out there??!!
    [Brian]

  3. #3
    Board Regular
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Cincinnati, Ohio, USA
    Posts
    6,824
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Hi
    You want to display cells in a userform?
    Or labels stacked?
    You can do both...
    Tom

    [ This Message was edited by: TsTom on 2002-04-26 02:47 ]

  4. #4
    Board Regular
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Ireland
    Posts
    107
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Basically what i want i have is a load of tables storing information. certain values can be changed using the forms ive already made. After the changes are made they have an option of viewing a report, which is basically a few of the columns extracted from the workbook and shown through the macro. any way at all would be great. (Do i make sense?)

  5. #5
    Board Regular
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Cincinnati, Ohio, USA
    Posts
    6,824
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    How do you want to display your info in the userform?
    Labels or cells...
    You can insert a worksheet into a userform.
    More sim[ple approach, for now, might be to just assign values to labels...
    I gotta go for now...
    Tom

  6. #6
    Board Regular
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Ireland
    Posts
    107
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    How do u assign values to the labels? Thanks
    [Brian]

Some videos you may like

User Tag List

Like this thread? Share it with others

Like this thread? Share it with others

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •