Getting Blank Page when Searching this Forum

Mister_B

New Member
Joined
Aug 28, 2002
Messages
15
Folks,
When I'm logged in to this forum and do a search, the first page of results shows up. However, when I click on page 2 or higher, all I get is a blank screen. Anybody have a clue as to why this may be happening?

I'm using Netscape 4.79 as my main browser.

Thanks for any insights.

Dave
 

Some videos you may like

Watch MrExcel Video

Forum statistics

Threads
1,127,161
Messages
5,623,096
Members
415,953
Latest member
Balloonman4343

We've detected that you are using an adblocker.

We have a great community of people providing Excel help here, but the hosting costs are enormous. You can help keep this site running by allowing ads on MrExcel.com.
Allow Ads at MrExcel

Which adblocker are you using?

Disable AdBlock

Follow these easy steps to disable AdBlock

1)Click on the icon in the browser’s toolbar.
2)Click on the icon in the browser’s toolbar.
2)Click on the "Pause on this site" option.
Go back

Disable AdBlock Plus

Follow these easy steps to disable AdBlock Plus

1)Click on the icon in the browser’s toolbar.
2)Click on the toggle to disable it for "mrexcel.com".
Go back

Disable uBlock Origin

Follow these easy steps to disable uBlock Origin

1)Click on the icon in the browser’s toolbar.
2)Click on the "Power" button.
3)Click on the "Refresh" button.
Go back

Disable uBlock

Follow these easy steps to disable uBlock

1)Click on the icon in the browser’s toolbar.
2)Click on the "Power" button.
3)Click on the "Refresh" button.
Go back
Top