Zdravo decki sa foruma Mr excel,
imam ovakvu situaciju: dokumenat faktura sa 2 sheeta: sheet 1-racun i bazu podataka na sheet 2-lager.
Molim Vaz za pomoc oko azuriranje lager liste. Znaci, treba mi kada ukucam kolicinu nekog artikla u racunu (sheet 1) da mi skine ukucanu kolicinu sa lager liste u koloni stanje (sheet 2).
Mada sam se toiliko mucila nisam mogla da napravim macro!
(Ovde bi prikacila moj document, da konkretno vidite o cemu se radi, ali ne znam kako)
Zato bih Vas zamolila,
ray:
imam ovakvu situaciju: dokumenat faktura sa 2 sheeta: sheet 1-racun i bazu podataka na sheet 2-lager.
Molim Vaz za pomoc oko azuriranje lager liste. Znaci, treba mi kada ukucam kolicinu nekog artikla u racunu (sheet 1) da mi skine ukucanu kolicinu sa lager liste u koloni stanje (sheet 2).

Mada sam se toiliko mucila nisam mogla da napravim macro!

(Ovde bi prikacila moj document, da konkretno vidite o cemu se radi, ali ne znam kako)
Zato bih Vas zamolila,
- Dali je moguce da ukucavanjem kolicine nekog artikla, ukoliko nema na lageru ukucanu kolicinu, da mi prijavi (neki mesage box) -"nema na zalihu"... ili nesto slicno, a u suprotnom:
- Da li postoji mogucnost da vidim stanje lagera u momentu kada pravim fakturu na istom radnom listu?