Add-In Problem
Find bottlenecks in your Excel workbooks
Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: Add-In Problem

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

     
    With some assistance from this board I was able to create an add-in, with a toolbar button.

    Next problem, when I tried installing it on a coworkers computer it didnt work. When I hit ALT-F11 I noticed that the Userform and Modules didn't install.

    Is there a logical explanation as to why?

    Thx.

  2. #2
    MrExcel MVP Russell Hauf's Avatar
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Portland, OR Area - USA
    Posts
    1,605
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    On 2002-03-12 11:05, bpottberg wrote:
    With some assistance from this board I was able to create an add-in, with a toolbar button.

    Next problem, when I tried installing it on a coworkers computer it didnt work. When I hit ALT-F11 I noticed that the Userform and Modules didn't install.

    Is there a logical explanation as to why?

    Thx.
    There could be any number of logical reasons why. How did you install the add-in?

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

      
    After compilation I save the WB as an .xla. I used tools/add-in to install, but the userform and code didnt come over.

    May be possible I saved it incorrectly??

User Tag List

Like this thread? Share it with others

Like this thread? Share it with others

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

 

 
DMCA.com