After opening from network, Excel re-assigns commandbutton number

jtalich

New Member
Joined
Jan 18, 2013
Messages
3
We are storing Excel files on SharePoint and using both Excel 2007 and 2010. We have recently run into issues that when a command button is pressed nothing happens, the code isn't run. Upon looking into the VBA, it seems that the workbook or Excel is assigning new numbers to the command buttons. Any ideas of why this would be happening?

Thanks
 

Some videos you may like

Excel Facts

Can you AutoAverage in Excel?
There is a drop-down next to the AutoSum symbol. Open the drop-down to choose AVERAGE, COUNT, MAX, or MIN

jtalich

New Member
Joined
Jan 18, 2013
Messages
3
Thanks for the comment. All updates for the ActiveX issue have been implemented. This just started happening within the last week and all VBA was running fine before that. Just hoping that someone else has seen similar issues and might have some areas for me to look to find the problem.
 

jtalich

New Member
Joined
Jan 18, 2013
Messages
3
Updates are handled through company IS and installed on all the pc's. All current updates are installed on the computers.
 

MARK858

MrExcel MVP
Joined
Nov 12, 2010
Messages
12,393
Office Version
365, 2010
Platform
Windows, Mobile
There was an update last week that dealt with the addition of the 2 on the commandbutton names caused by the December update.
Are you sure that the latest update hasn't caused this issue, just the timing seems strange?
In what way have the names changed?
 

Watch MrExcel Video

Forum statistics

Threads
1,095,541
Messages
5,445,090
Members
405,316
Latest member
joaoamaro

This Week's Hot Topics

Top