Salesforce Encryption Issues

cmcreynolds

Active Member
Joined
May 21, 2015
Messages
295
Salesforce moved to TLS 1.1 but apparently Excel 2016 (64 bit) did not? It's causing an issue when I try to connect via Data>New Query>From Other Sources>From Salesforce Objects. Excel tells me that salesforce.com does not exist. My company's head tech guy deactivated the TLS 1.1 in Salesforce and it worked just fine - but it will have to "upgrade" eventually.

Anyone else know of this issue? Any possible solutions?
 

Some videos you may like

Excel Facts

Ambidextrous Undo
Undo last command with Ctrl+Z or Alt+Backspace. If you use the Undo icon in the QAT, open the drop-down arrow to undo up to 100 steps.

Watch MrExcel Video

Forum statistics

Threads
1,123,535
Messages
5,602,217
Members
414,513
Latest member
junbuggle

We've detected that you are using an adblocker.

We have a great community of people providing Excel help here, but the hosting costs are enormous. You can help keep this site running by allowing ads on MrExcel.com.
Allow Ads at MrExcel

Which adblocker are you using?

Disable AdBlock

Follow these easy steps to disable AdBlock

1)Click on the icon in the browser’s toolbar.
2)Click on the icon in the browser’s toolbar.
2)Click on the "Pause on this site" option.
Go back

Disable AdBlock Plus

Follow these easy steps to disable AdBlock Plus

1)Click on the icon in the browser’s toolbar.
2)Click on the toggle to disable it for "mrexcel.com".
Go back

Disable uBlock Origin

Follow these easy steps to disable uBlock Origin

1)Click on the icon in the browser’s toolbar.
2)Click on the "Power" button.
3)Click on the "Refresh" button.
Go back

Disable uBlock

Follow these easy steps to disable uBlock

1)Click on the icon in the browser’s toolbar.
2)Click on the "Power" button.
3)Click on the "Refresh" button.
Go back
Top