Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18

Thread: Pasting text from VBE to this forum
Thanks Thanks: 0 Likes Likes: 0

  1. #1
    Board Regular My Aswer Is This's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    15,833
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    13 Thread(s)

    Default Pasting text from VBE to this forum

    When trying to paste code from Vb editor to this forum I'm not able to do so.
    I need to paste the code into notepad then copy from notepad and then I'm able to paste in this forum.
    Any one know why this may be happening?
    Last edited by Fluff; Jan 25th, 2018 at 08:20 AM. Reason: Changed title
    Be sure and always test this script on sample data the first time you use this as to avoid any problems with your data. Always trying to learn more and help others where I can. I'm using Excel 2013.
    Patience please I知 not perfect yet. "Memories are forever"

  2. #2
    MrExcel MVP
    Moderator
    Fluff's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Chippenham
    Posts
    28,358
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    471 Post(s)
    Tagged
    47 Thread(s)

    Default Re: Pasting text from VBE to this forum

    I've not had any problems using Firefox, what browser are you using?
    Also is this a recent problem?
    - Posting Data try one of these tools
    - Posting guidelines, forum rules and terms of use
    - Read the FAQs

    Running Office 365 on Win 10

  3. #3
    Board Regular My Aswer Is This's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    15,833
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    13 Thread(s)

    Default Re: Pasting text from VBE to this forum

    Yes just recent problem since upgrade of recent Windows 10 upgrade. Using MsEdge. If I copy script and paste into Worksheet and then copy again from worksheet it works or if I copy script paste into Notepad then recopy from notepad it will paste into this forum.
    Quote Originally Posted by Fluff View Post
    I've not had any problems using Firefox, what browser are you using?
    Also is this a recent problem?
    Be sure and always test this script on sample data the first time you use this as to avoid any problems with your data. Always trying to learn more and help others where I can. I'm using Excel 2013.
    Patience please I知 not perfect yet. "Memories are forever"

  4. #4
    MrExcel MVP
    Junior Admin
    Joe4's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    50,814
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    57 Post(s)
    Tagged
    11 Thread(s)

    Default Re: Pasting text from VBE to this forum

    Yes just recent problem since upgrade of recent Windows 10 upgrade. Using MsEdge.
    Sounds like you identified the source of the problem yourself!

    I use Google Chrome, and have not had any issues.
    TIPS FOR FINDING EXCEL SOLUTIONS
    1. Use the built-in Help that comes with Excel/Access
    2. Use the Search functionality on this board
    3. A lot of VBA code can be acquired by using the Macro Recorder.

    "Give a man a fish, feed him for a day. Teach a man to fish, feed him for life!"

  5. #5
    Board Regular My Aswer Is This's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    15,833
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    13 Thread(s)

    Default Re: Pasting text from VBE to this forum

    The question is why? Ms Forces all these new upgrades. Been using Edge for two years or more.
    Quote Originally Posted by Joe4 View Post
    Sounds like you identified the source of the problem yourself!

    I use Google Chrome, and have not had any issues.
    Be sure and always test this script on sample data the first time you use this as to avoid any problems with your data. Always trying to learn more and help others where I can. I'm using Excel 2013.
    Patience please I知 not perfect yet. "Memories are forever"

  6. #6
    MrExcel MVP
    Junior Admin
    Joe4's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    50,814
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    57 Post(s)
    Tagged
    11 Thread(s)

    Default Re: Pasting text from VBE to this forum

    Ms Forces all these new upgrades. Been using Edge for two years or more.
    Doesn't mean that you have to use it!
    There are lots of other browsers options available.

    We have had issues with Edge and other programs that my company uses. Our company policy is not to use it, because they won't support it.
    I'll see if I can find out from the Admins if Edge is supported or not.

    By the way, I just did a search on "vBulletin and Microsoft Edge issues", and got a ton of hits...
    TIPS FOR FINDING EXCEL SOLUTIONS
    1. Use the built-in Help that comes with Excel/Access
    2. Use the Search functionality on this board
    3. A lot of VBA code can be acquired by using the Macro Recorder.

    "Give a man a fish, feed him for a day. Teach a man to fish, feed him for life!"

  7. #7
    Board Regular My Aswer Is This's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    15,833
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    13 Thread(s)

    Default Re: Pasting text from VBE to this forum

    Thanks for looking into this. I have been using Edge for nearly two years or more with no problems posting scripts into this forum. But I have a work around by pasting into NotePad first then copy from notepad then pasting into this forum. Hopefully this is just a temporary problem. Thanks again for looking into this.
    Quote Originally Posted by Joe4 View Post
    Doesn't mean that you have to use it!
    There are lots of other browsers options available.

    We have had issues with Edge and other programs that my company uses. Our company policy is not to use it, because they won't support it.
    I'll see if I can find out from the Admins if Edge is supported or not.

    By the way, I just did a search on "vBulletin and Microsoft Edge issues", and got a ton of hits...
    Be sure and always test this script on sample data the first time you use this as to avoid any problems with your data. Always trying to learn more and help others where I can. I'm using Excel 2013.
    Patience please I知 not perfect yet. "Memories are forever"

  8. #8
    MrExcel MVP
    Junior Admin
    Joe4's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    50,814
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    57 Post(s)
    Tagged
    11 Thread(s)

    Default Re: Pasting text from VBE to this forum

    I am curious, if you Copy the VB code, are you able to paste it anywhere else on the web (that is NOT a vBulletin site)?
    I am just trying to see if the issue is actually the interaction between MS Edge and vBulletin, or if it is bigger than that and it is pasting anything from the VB Editor to the web using MS Edge.
    Maybe if you have a Web Mail account, you could try pasting the VB code in an email to see if that works.
    Last edited by Joe4; Jan 26th, 2018 at 09:51 AM.
    TIPS FOR FINDING EXCEL SOLUTIONS
    1. Use the built-in Help that comes with Excel/Access
    2. Use the Search functionality on this board
    3. A lot of VBA code can be acquired by using the Macro Recorder.

    "Give a man a fish, feed him for a day. Teach a man to fish, feed him for life!"

  9. #9
    Board Regular My Aswer Is This's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    15,833
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    13 Thread(s)

    Default Re: Pasting text from VBE to this forum

    I just tried pasting it directly into Facebook and it pasted fine.
    Quote Originally Posted by Joe4 View Post
    I am curious, if you Copy the VB code, are you able to paste it anywhere else on the web (that is NOT a vBulletin site)?
    I am just trying to see if the issue is actually the interaction between MS Edge and vBulletin, or if it is bigger than that and it is pasting anything from the VB Editor to the web using MS Edge.
    Maybe if you have a Web Mail account, you could try pasting the VB code in an email to see if that works.
    Be sure and always test this script on sample data the first time you use this as to avoid any problems with your data. Always trying to learn more and help others where I can. I'm using Excel 2013.
    Patience please I知 not perfect yet. "Memories are forever"

  10. #10
    MrExcel MVP
    Junior Admin
    Joe4's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    50,814
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    57 Post(s)
    Tagged
    11 Thread(s)

    Default Re: Pasting text from VBE to this forum

    OK. Here is what one of the Admins said:
    We didn't change anything in the forum recently. So it should be related with Edge update.

    However, there is a quick solution for that. You know the little icon at the top of the posting panel (icon A letter "Switch Editor to Source Mode"). If member clicks on that icon and switch to source mode while pasting the script and then switch back then it should work without problems. I have no chance to test it but it should work. Temporarily disable WYSIWYG and paste the script, that's it.

    Though the "easiest" solution probably would be to install Chrome.
    Last edited by Joe4; Jan 26th, 2018 at 10:12 AM.
    TIPS FOR FINDING EXCEL SOLUTIONS
    1. Use the built-in Help that comes with Excel/Access
    2. Use the Search functionality on this board
    3. A lot of VBA code can be acquired by using the Macro Recorder.

    "Give a man a fish, feed him for a day. Teach a man to fish, feed him for life!"

Some videos you may like

User Tag List

Like this thread? Share it with others

Like this thread? Share it with others

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •