Excel to Return timestamp from another cell

mlathem1998

New Member
Joined
Feb 11, 2021
Messages
27
Office Version
  1. 365
Platform
  1. Windows
How can I get this to return the timestamp that's in another cell? Where is has scan time, I need that to come from the scan list sheet.

1613664818491.png



This is where the timestamp is originating from. I need to have this copied to my list instead of saying "No".
1613664981308.png




Lastly:

I need any employees who have scanned and display the timestamp to show on this roster.

1613665092670.png




Basically I just need all my info to copy to this only if they have shown to have a timestamp. This will be my electronic roster with the class info for future records after the employee attend the class. I only want it to display everyone who scanned in the list above.

1613665166893.png



Sorry, I know I asked a lot, but I appreciate any help.
 

Attachments

  • 1613664959526.png
    1613664959526.png
    2.8 KB · Views: 5

Some videos you may like

Excel Facts

How can you automate Excel?
Press Alt+F11 from Windows Excel to open the Visual Basic for Applications (VBA) editor.

Fluff

MrExcel MVP, Moderator
Joined
Jun 12, 2014
Messages
53,139
Office Version
  1. 365
Platform
  1. Windows
Maybe
Excel Formula:
=ifna(VLOOKUP([@[Badge ID]],'Scan List'!A2:B100,2,0),"")
 

mlathem1998

New Member
Joined
Feb 11, 2021
Messages
27
Office Version
  1. 365
Platform
  1. Windows
Maybe
Excel Formula:
=ifna(VLOOKUP([@[Badge ID]],'Scan List'!A2:B100,2,0),"")
Yes, thank you. That worked for my first part of the post. Now, I just need to get this info populated to my roster which is the second part of my post.
 

Fluff

MrExcel MVP, Moderator
Joined
Jun 12, 2014
Messages
53,139
Office Version
  1. 365
Platform
  1. Windows
What have you tried?
 

mlathem1998

New Member
Joined
Feb 11, 2021
Messages
27
Office Version
  1. 365
Platform
  1. Windows

ADVERTISEMENT

What have you tried?
I can do a simple ='s statement. I just don't know how add the data from a whole list of scanned employees for only those who scanned. one cell after the next.
 

Fluff

MrExcel MVP, Moderator
Joined
Jun 12, 2014
Messages
53,139
Office Version
  1. 365
Platform
  1. Windows
What is the name of the table you are trying to pull the data from?
 

mlathem1998

New Member
Joined
Feb 11, 2021
Messages
27
Office Version
  1. 365
Platform
  1. Windows

ADVERTISEMENT

What is the name of the table you are trying to pull the data from?



From Here:

I only want to send information for those employees who scanned to the other training roster page. This example here shows only three employees. Those three employees would populate on the roster.

1613682332042.png





To Here:

The three employees would show up here if they were scanned.

1613682411054.png
 

Fluff

MrExcel MVP, Moderator
Joined
Jun 12, 2014
Messages
53,139
Office Version
  1. 365
Platform
  1. Windows
But what is the name of the table?
 

Fluff

MrExcel MVP, Moderator
Joined
Jun 12, 2014
Messages
53,139
Office Version
  1. 365
Platform
  1. Windows
Yes but what is the name of the table on the Employee List Badge sheet?
 

Watch MrExcel Video

Forum statistics

Threads
1,122,964
Messages
5,599,071
Members
414,281
Latest member
Engjamal2021

We've detected that you are using an adblocker.

We have a great community of people providing Excel help here, but the hosting costs are enormous. You can help keep this site running by allowing ads on MrExcel.com.
Allow Ads at MrExcel

Which adblocker are you using?

Disable AdBlock

Follow these easy steps to disable AdBlock

1)Click on the icon in the browser’s toolbar.
2)Click on the icon in the browser’s toolbar.
2)Click on the "Pause on this site" option.
Go back

Disable AdBlock Plus

Follow these easy steps to disable AdBlock Plus

1)Click on the icon in the browser’s toolbar.
2)Click on the toggle to disable it for "mrexcel.com".
Go back

Disable uBlock Origin

Follow these easy steps to disable uBlock Origin

1)Click on the icon in the browser’s toolbar.
2)Click on the "Power" button.
3)Click on the "Refresh" button.
Go back

Disable uBlock

Follow these easy steps to disable uBlock

1)Click on the icon in the browser’s toolbar.
2)Click on the "Power" button.
3)Click on the "Refresh" button.
Go back
Top